Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ruladă cu legume
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 250 ml lapte dulce, 65 g margarină, zahăr, 500 g făină, 25 g drojdie, 2 dovlecei, 3 roșii, 2 ardei capia, 150 g boabe de porumb din conservă, salată verde, 300 g ciuperci, 175 g parmezan, semințe de chimen, 2 ouă, sare, piper.

Mod de preparare: Drojdia se pune într-un castron, împreună cu laptele dulce, o linguriță de sare și o lingură de zahăr tos. Se amestecă bine ca să se dizolve drojdia, se adaugă puțină făină și se lasă la dospit.
Margarina moale se amestecă bine cu un ou, cu drojdia dizolvată și cu restul de făină pînă cînd rezultă un aluat potrivit de tare. Se acoperă și se lasă la dospit timp de 30 de minute.
Roșiile se taie in jumătăți și se golesc de miez. Pulpa se șterge cu un șervet absorbant ca să se reducă sucul și se taie în cubulețe. Dovleceii, ardeii capia și ciupercile se taie mărunt, se presară cu sare, piper și se pun într-o strecurătoare.
Se întinde o foaie din aluat, se presară parmezan ras și legumele din strecurătoare împreună cu roșiile și porumbul.
Se rulează aluatul, se așează într-o tavă tapetată cu făină, se unge cu ou bătut și se presară cam o lingură de semințe de chimen. Se coace 30-45 de minute.
Se servește fierbinte sau rece cu salată verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.