Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Roșii umplute cu roșii
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 20 rosii mijlocii, 4 cepe de arpagic, 200 ml ulei de masline, 1 legatura de busuioc, zeama de la o lamaie, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Se oparesc rosiile si se cojesc. La 12 dintre ele li se taie capacelul si apoi se scobesc usor cu o lingurita. Se da un praf de sare in interiorul lor si se lasa sa se scurga cu gura in jos, pe hartia absorbanta. Celelalte 8 rosii se taie cubulete, dupa ce s-au indepartat semintele (prin apasare). Se curata ceapa si se toaca marunt, iar frunzulitele de busuioc se taie fasii. Se pun rosiile taiate, ceapa si busuiocul intr-un castron, se toarna peste ele zeama de lamaie si uleiul, se adauga putina sare si se amesteca bine. Cu compozitia astfel preparata se umplu rosiile scobite, se pipereaza si se pun la loc capacelele.
Se orneaza cu frunzulite de busuioc si se servesc asa, proaspat pregatite, pe un strat de salata verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.