Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Roșii umplute cu pește (I)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 roșii mici și tari, 200 g pește fiert, 1 ceapă, 50 g unt, zeama de la jumătate de lămîie, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Roșiile se spală, se golesc de semințe și se lasă la scurs. Într-un castron, se freacă peștele fiert cu miezul de la roșii, uleiul, sarea, piperul și ceapa tocată fin. Cînd amestecul devine ca o pastă, se umplu roșiile, care apoi se așează într-o tavă unsă cu unt. Se dau la cuptor pentru 10-15 minute.
Se servesc reci, stropite cu zeamă de lămîie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.