Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rinichi prăjiți cu sos de muștar

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg rinichi, 2 linguri grasime, 1 pahar vin, 1 lingura mustar, zeama de lamiie, sare, piper.

Mod de preparare: Rinichii se oparesc inainte de a fi preparati, pentru a li se indeparta mirosul specific. Se spinteca, li se scoate grasimea, se taie in felii. Se prajesc in grasime incinsa. Se toarna pe deasupra un sos de mustar preparat astfel: in tigaia in care s-a fript rinichiul se toarna un pahar de vin alb, se da citeva clocote si se da la o parte; apoi se adauga unt, 1 lingura mustar, piper, sare si zeama de lamiie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.