Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rinichi de porc în sos

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g rinichi de porc, 500 g rosii, 2 cepe, 2 ardei grasi, 1 morcov, ulei de floarea-soarelui, 1 pahar cu vin rosu, sare, piper, piper verde boabe, 1 legatura de patrunjel, telina.

Mod de preparare: Cepele se curata de foi, se spala, se toaca marunt si se pun pe o farfurie. Ardeii se curata de seminte, se taie cubulete si se pun pe o farfurie. Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mici.
Se pune ulei la incins intr-o tigaie, se adauga cepele, morcovul si ardeii si se calesc zece minute. Se pun apoi rosiile tocate, se condimenteaza cu sare, piper si se fierb. Se incinge ulei in alta tigaie, se pune la prajit rinichiul taiat felii, se lasa sa se prajeasca si, aproape de final, se adauga paharul cu vin si boabele de piper.
Se scot feliile de rinichi din tigaie si se pun pe o farfurie.
Se servesc impreuna cu sosul de rosii, presarate cu patrunjel spalat si tocat.
In sos se poate adauga si telina rasa.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.