Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rață cu mazăre verde

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 rata fara grasime, 100 g ceafa afumata fiarta, 1 borcan mare de mazare conservata, 250 g ceapa foarte marunta, sare, maghiran, patrunjel verde.

Mod de preparare: Rata se curata de piele, se scoate grasimea si se taie in bucati.
Se taie ceafa cuburi si se prajeste intr-o lingura de untura de rata, impreuna cu bucatile de carne.
Se toarna putina zeama din conserva si se condimenteaza.
Se inabusa sub capac la foc mic pana scade zeama si se prajeste in untura.
Se adauga cepele intregi, se mai prajesc impreuna, se adauga mazarea scursa de zeama si se incalzesc bine toate.
Se serveste cu patrunjel verde tocat si presarat deasupra.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.