Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rasol de vacă cu smântână

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 200 g rasol fiert, 1 lingură telemea, sare, 1 lingură făină, 1 lingură untdelemn, pătrunjel, 150 g smântână.

Mod de preparare: Se toarnă peste rasol un sos alb din smântână, sare și puțină apa, fierte circa 15 min. Se presară deasupra brânză și pătrunjel verde.

Se servește cu garnitură de legume fierte, de preferință morcov și fasole verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.