Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rasol de găină cu legume
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g carne de gaina, 2 cartofi, 2 dovlecei, o lingurita mazare verde, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, sare, 2 felii sfecla fiarta, 2 frunze salata verde.

Mod de preparare: Se pune carnea la fiert in apa rece cu sare, se lasa sa fiarba la inceput la foc mai tare pina da in clocot si apoi la foc incet. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se pune zarzavatul, curatat si taiat in patru, si se lasa sa fiarba in continuare. Cind atit carnea, cit si zarzavatul sint bine fierte, se scot din supa si se asaza pe farfurie.
Se servesc cu legumele care au fost fierte separat. Pentru varietate si aspect se adauga feliile de sfecla si salata verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.