Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ragout de vițel sau miel cu fasole albă

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g fasole alba boabe, 750 g carne de miel sau vitel (pulpa), 2 linguri de untdelemn, sare, piper, o lingurita boia semi-iute, 2 catei de usturoi, o ceapa mare, o conserva de rosii, 1/2 l apa fiarta cu concentrat de vita, o lingurita de ace pisate de rozmarin (se gasesc in comert, la pliculete), o lamaie.

Mod de preparare: Se pun peste noapte boabele de fasole la inmuiat in apa rece.
Se taie carnea in bucatele (cat sa incapa usor in gura) si se prajeste pe rand in ulei incins. Se sareaza, se pipereaza, se adauga praful de boia.
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se pun la calit langa carne. Se adauga conserva de rosii, fasolea, supa de carne si rozmarinul. Se pune totul la fiert, pe flacara mijlocie, vreme de circa o ora, pana ce se fierbe fasolea complet.
Se spala lamaia cu apa fierbinte, se taie in feliute subtiri si se baga in cratita cu 15 minute inainte ca fasolea sa fie fiarta.
Se gusta din nou mancarea de sare si de piper. Alaturi, se potriveste un vin rosu, tare.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.