Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Raci fierți
Rețetă semi-vegetariană

Ingrediente: 12 raci, 1/2 l apa, 2 catei de usturoi, sare, piper boabe, frunza de dafin, patrunjel, ceapa.

Mod de preparare: Racii trebuie sa fie vii; se spala in mai multe ape si se scurg. In oala se pune numai atata apa cat ii acopera si o lingurita rasa de sare. Se pun vreo 2 catei de usturoi, o frunza de usturoi, o frunza de dafin, un fir de patrunjel, o ceapa. Se fierb la foc iute. Cand clocoteste apa, se arunca inauntru racii, cateva boabe de piper si se lasa sa fiarba numai 5 min. dupa ce au dat in clocot. Se racesc in apa in care au fiert. Se servesc pe un platou ornat cu verdeturi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.