Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Purcel umplut

Ingrediente: 1 purcel de lapte, 100 g orez, 2 cepe, sare, piper, o lingurita verdeata tocata, 1/2 lingura untura.

Mod de preparare: Se curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb maruntaiele (fcatul, inima si plaminii); in apa in care au fiert se pune 100 g orez sa fiarba; maruntaiele reci se toaca marunt, se amesteca bine cu 2 cepe tocate si prajite, cu sare, piper, verdeata tocata, apoi cu orezul fiert. Se pot pune si castane fierte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.