Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pulpe de pui cu ciuperci
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 400 g ciuperci, 250 g ceapă de arpagic, 1 tulpină de praz, 4 pulpe de pui (800 g), sare, piper, 3 linguri ulei, 1 linguriță cimbru (frunzulițe), 1/4 l zeamă concentrată de pasăre (Knorr+apă), 1/8 l vin alb, 1/2 legătură pătrunjel verde tocat.

Mod de preparare: Se spală ciupercile, se curăță și se taie în 4. Ceapa curățată se taie în două, iar prazul spălat și curățat se taie rondele. Pulpele de pui, spălate, zvîntate și condimentate, se prăjesc în uleiul încins, se scot din tigaie și se pun deoparte.
În uleiul din tigaie, se prăjesc ciupercile împreună cu ceapa, se condimentează cu sare, piper și cimbru și se sting cu vin și zeamă concentrată de pasăre. Se adaugă pulpele de pui și se lasă să fiarba încet, cu capac, aproximativ 45 min.
Se scot pulpele, se încorporează în sos pătrunjelul verde tocat (care se poate lega cu puțină făină sau amidon) și se servesc cu pîine albă sau cu cartofi prăjiți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.