Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pulpă de vițel la tavă

Timp de preparare: 1 h 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 1 kg pulpă de vițel, unt.

Mod de preparare: Se alege o bucată bună de pulpă de vițel, se sărează, se ține 1/2 oră înainte de a fi pregătită. Apoi se șterge bine cu o cârpă, se pune într-o tavă, se unge cu unt sau cu untură, se dă la cuptor la foc potrivit o oră și jumătate.

Se unge din timp în timp cu zeama pe care o lasă. Se taie felii și se servește cu cartofi sau legume.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.