Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pulpă de mânzat la tavă

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg pulpă de mânzat, 2 linguri cu unt sau ulei, sare, 1/2 pahar cu vin alb.

Mod de preparare: Se curăță și se șterge carnea, se pune într-o tavă cu unt și se lasă pe plită, la foc domol, să se rumenească puțin pe toate părțile.

După aceea, se toarnă o ceașcă de apă sau supă fierbinte de carne, vinul și se lasă să fiarbă încet, întorcând-o din când în când.

Se sărează și se dă la cuptor să se frigă la foc domol până intră ușor furculița și este frumos rumenită.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.