Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pulpă de căprioară la tavă

Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 1-1,5 kg pulpă de căprioară, 100 g slănină, 2-3 linguri vin, sare.
Pentru marinată: 1 pahar vin, 1 pahar oțet de vin, 1 lingură untdelemn, 2 cepe, 1 morcov, 1/2 țelină, 2-3 fire cimbru, 2-3 foi de dafin, sare, 10 boabe piper.

Mod de preparare: Friptura de căprioară se poate prepara și fără să fi stat în marinată, carnea fiind destul de fragedă. Este mai gustoasă însă dacă înainte de a o pune la tavă carnea a stat cîteva ore în marinată. Se așează în tavă o bucată de pulpă împănată cu felioare de slănină. Se unge cu untdelemn și se adaugă, la fript, cîte o lingură-două din zeama marinatei. Cînd carnea este fragedă și bine rumenită, se taie felii și se așează pe farfurie. Sosului din tava i se mai adaugă 2-3 linguri de vin, se fierbe împreună și se servește în sosieră.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.