Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pui umplut cu mere
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 pui, 2 mere, 4 cuisoare, 20 g stafide, 3 linguri cu rom, sare, piper, ulei de masline, miere, lamai, o legatura de patrunjel, nuci.

Mod de preparare: Puiul se curata de grasimea in exces, se spala si se pune pe o farfurie. Merele se curata de coaja, se taie cuburi si se stropesc cu suc de lamaie. Cuisoarele se piseaza si se amesteca impreuna cu merele. Se adauga stafidele inmuiate din timp in rom, se amesteca si se lasa sa se combine ingredientele.
In continuare se umple puiul cu aceasta compozitie. Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se prajeste puiul cateva minute, pana cand incepe sa capete o culoare aurie.
Se incinge cuptorul, se unge o tava cu ulei, se pune puiul uns cu miere in ea si se adauga apa. Se introduce tava in cuptor si se coace puiul. Se serveste fierbinte, presarat cu patrunjel spalat si tocat, avand alaturi felii de lamaie.
Se pot adauga si morcovi in compozitia pentru umplutura.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.