Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pui cu sos alb și conopidă
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 pulpe de pui, 1 conopidă, 100 g unt, 1 lingură făină, 2 cepe, 200 g smîntînă, sare, piper.

Mod de preparare: Spălați carnea, tăiați în două fiecare bucată și rumeniți-le în unt. Curățați ceapa, o dații pe răzătoare, iar conopida o spălați, o desfaceți în buchețele și o puneți la fiert separat în apă cu sare.
După ce s-a rumenit carnea, o scoateți pe o farfurie și puneți să se călească în uleiul rămas ceapa cu o lingură de făină. Aveți grijă sa amestecați mereu ca să nu se lipească. După 15 minute, pasați sosul printr-o sită și puneți-l din nou la fiert cu conopida strecurată și carnea rumenită. Adăugați și smîntîna, potriviți gustul de sare și piper și dați mîncarea la cuptor pentru 20 de minute, la foc potrivit.
Atenție: Lăsați conopida să se scurgă bine înainte să o adăugați în mîncare, pentru că altfel sosul se subțiază.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.