Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pui cu orez și dovleac
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 300 g pulpa de dovleac, 250 g ciuperci, 2 cepe, 2 catei usturoi, 50 g slanina, un pui, 3 linguri ulei, sare, piper, scortisoara, 500 ml supa de pui, 125 ml vin alb, 200 g orez, 2 lingurite amidon.

Mod de preparare: Slanina se taie fisii si se pune la calit cu ceapa si usturoiul tocate marunt si ciupercile taiate in doua. Se toarna supa si vinul si se da un clocot. Se adauga bucatile de pui si foaia de dafin. Se inabusa o ora, dar dupa 30 min se adauga dovleacul. Orezul se fierbe si se lasa la scurs. Se scot bucatile de pui dupa ce s-au prajit si s-au inmuiat iar sosul se leaga cu amidon.
Puiul se serveste cu orez si sos.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.