Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pui cu bame (I)

Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 pui, 1 lingură untură, 1/2 kg bame, 5-6 roșii, 1 ceapă, verdeață tocată, 1 lingură oțet, 1/2 linguriță zahăr, sare.

Mod de preparare: Bamele, curatate si spalate, se tin o ora in apa cu sare si otet. Bucatile de pui se prajesc in untura pana se ingalbenesc, se adauga ceapa rasa, rosiile fierte si, sarea, zaharul si bamele care, dupa ce au fost scoase din apa cu otet, au fost spalate in cateva ape. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pana cand bamele sunt aproape fierte. Se adauga o lingura de otet si verdeata tocata si se da la cuptor, ca sa scada putin.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.