Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Praz picant cu ton
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 tulpini (nu prea groase) de praz, 1 cutie cu ton în ulei, 1 ou, 1 lingură capere, 4 castraveciori murați, 1 linguriță cu vîrf muștar iute, 1 lingură oțet, 3 linguri ulei, 8 fire pătrunjel verde, 4 codițe de ceapă verde, sare, piper.

Mod de preparare: Curățați bine prazul (lăsînd și jumătate din partea verde) și fierbeți-l pînă ce se înmoaie în apă cu sare. Fierbeți oul tare, curățați-l de coajă, tăiați-l în patru și tocați-l nu prea mărunt, la fel ca și castraveciorii murați și caperele.
Tăiați pătrunjelul cu foarfeca și codițele de ceapă verde rondele. Preparați un sos vinegretă din: sare, piper, muștar, oțet și ulei. Bateți-l bine cu furculița și adăugați oul, caperele și castraveciorii, pătrunjelul, codițele de ceapă verde și tonul scurs. Amestecați bine.
Puneți pe un platou tulpinile de praz tăiate bucăți mai mari și serviți-le - călduțe sau reci - cu sosul picant.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.