Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Prăjitură cu prune și cappuccino
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g făină, 75 g migdale pisate, 3 picături esență de migdale, un vârf de cuțit de praf de copt, 125 g unt, 115 g zahăr, puțină sare, 5 ouă, grăsime, 5 linguri praf de cappuccino (instant), 750 g prune, 150 g frișcă, 750 g brânză de vaci cremoasă, zahăr pudră.

Mod de preparare: Se frământă un aluat din făină, migdalele pisate, esența de migdale, praful de copt, untul, 65 g zahăr, sare și 2 ouă. Se învelește în folie și se ține 30 de minute la rece. Praful de cappuccino se dizolvă în 3-4 linguri de apă fierbinte și se lasă la răcit. Prunele se spală, se taie în jumătăți și se scot sâmburii. Ouăle rămase se freacă spumă cu restul de zahăr; se adaugă brânza de vaci și cappuccino, iar la sfârșit, se încorporează frișca bătută. Se unge o tavă de copt cu grăsime, se întinde aluatul, ridicând puțin marginile. Se pune compoziția de brânză, în care se înfig jumătățile de prună. Se coace prăjitura în cuptorul încins cca 30 de minute, la foc potrivit. Se mai lasă apoi 10 minute în cuptorul stins, se scoate și se pudrează cu zahăr pudră.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.