Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Prăjitură cu nucă și cafea
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru blat: 2 ouă, 2 căni zahăr, 3 căni făină, 2 linguri unt (sau margarină, sau untură), 2 pliculețe praf de copt, 1 cană lapte dulce.
Pentru cremă: 1 pachet margarină, 200 g nucă măcinată, 100 g zahăr, 250 ml cafea preparată, 2-3 linguri cacao, 50 g stafide, 1 lingură nucă de cocos.

Mod de preparare: Blatul: freci ouăle cu zahărul, adaugi untul, făina amestecată cu praful de copt și laptele. Aluatul trebuie să fie moale. Torni compoziția în tava unsă cu margarină și tapetată cu făină și o coci la foc potrivit. După răcire, tai marginile. Însiropezi blatul cu un sirop fiert pe care îl faci din: 200 ml apă, 4 linguri zahăr și 1 plic zahăr vanilat.
Crema: freci spumă margarina cu zahărul, apoi opărești nuca mărunțită cu cafeaua fiartă, o lași să se răcească, apoi o adaugi în compoziția de margarină, pui și cacaua, stafidele, marginile blatului mărunțite și ornezi cu nucă de cocos.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.