Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Prăjitură cu căpșuni (I)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Porții: 10

Ingrediente: 250 g iaurt, 2 ouă, 100 g zahăr, 60 g unt, 125 g făină, 125 g griș, 1/2 pachet de praf de copt, 3 linguri de gem de căpșuni, 250 g frișcă, 300 g căpșuni mici, o lingură de zahăr pudră.

Mod de preparare: Se încălzește dinainte cuptorul. Se amestecă iaurtul cu ouăle, zahărul și untul înmuiat. Se adaugă făina, grișul, praful de copt și se amestecă bine. Se pune aluatul într-o formă de tort unsă cu grăsime și se pune la copt vreme de 45 de minute.
Se lasă blatul la răcit și se taie în două pe lat. O jumătate se unge cu gem, cealaltă se pune deasupra. Se întinde un strat de frișcă peste blatul superior.
Se trec căpșunile prin jet de apă (puse într-o sită) și se lasă să se scurgă. Se curăță de frunzulițe și se taie în două (dacă sînt mari). Se pun peste frișcă, fruct lîngă fruct, și se presară cu zahăr pudră.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.