Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Porumbel umplut
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 porumbei, sare, piper, 50 g unt, 1 ou, 60 g pesmet, inimi, ficat si stomac de la porumbei, 2 cepe (taiate marunt), patrunjel, coaja de la o lamiie, 80 g unt.

Mod de preparare: Porumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca.
Pentru umplutura: se bat 50 g unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, patrunjelul, sarea si piperul, pina devin o crema.
Se umplu porumbeii cu crema si se pun in cuptor (200°C, 45 minute).
Porumbeii se ung mereu cu 80 gr. unt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.