Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Porumbei fripți

Ingrediente: 5-6 porumbei, sare, slanina, unt.

Mod de preparare: Se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul nu a fost atins de fiere, se pune inauntru. Se invelesc in felii subtiri de slanina, se pun la cuptor sa se friga cu putin unt. Se ung mereu cu unt, iar cand sunt aproape gata, se scoate slanina, se tine la cald, iar porumbeii mai sunt lasati putin in tava sa prinda culoare. Se servesc pe felii de slanina, cu garnitura de diferite legume, asezate in mici movilite in jurul lor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.