Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Portocale umplute
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 portocale, 3-4 curmale, 3-4 smochine, 1 paharel lichior, 50 g stafide, zahar si zeama de lamiie.

Mod de preparare: Se taie curmalele si smochinele bucatele, se amesteca cu stafidele (muiate cu citeva ore inainte in apa calduta) cu putin zahar si zeama de lamiie. Se stropesc cu lichiorul si se lasa sa macereze 2 ore. Se taie portocalele in doua orizontal, se golesc de miezul lor, se taie felii, se curata de pielite si simburi si se amesteca cu celelalte fructe macerate. Cu acest amestec se umplu cu virf jumatatile de portocale. In loc de smochine si curmale se pot umple cu banane taiate bucatele.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.