Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Plăcintă cu varză (I)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 280 g faina, 140 g margarina, 200 ml smantana, zeama de la 1/2 lamaie, sare.
Pentru umplutura: 1 kg varza alba, 2 linguri de ulei, sare, piper macinat.
Deasupra: 1 galbenus.

Mod de preparare: Se framanta faina cu margarina, smantana, zeama de lamaie si sarea, se lasa sa stea la rece timp de doua ore, impaturind de mai multe ori.
Apoi se intinde o foaie subtire cat muchia cutitului si se taie din ea patrate de 5x5 cm.
Se razuieste varza, se sareaza, se stoarce si se prajeste in ulei condimentat cu piper.
Se asaza gramajoare de varza pe aluat, se indoaie in doua, suprafata se unge cu galbenus si se coace.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.