Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pizza cu praz

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Aluat: 5 oua, 250 g iaurt sau lapte batut, 12 linguri (rase) faina.
Umplutura: 5 fire de praz, mezel (cirnaciori oltenesti sau ceva uscat), masline, ciuperci, cascaval.

Mod de preparare: Aluat: Se amesteca toate ingredientele. Compozitia trebuie sa curga ca o smintina. Se tapeteaza o tava de aragaz cu ulei si faina si se toarna compozitia.
Umplutura: 5 fire de praz taiate marunt se calesc in putin ulei. Se lasa sa se raceasca, dupa care se pune peste aluat. Se adauga mezel, masline, ciuperci si se rade cascaval. Se tine la cuptor 50 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.