Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pistil de gutui
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 kg gutui, 400 g zahăr.

Mod de preparare: Pistilul se mai numește și chitonag. Fructele, tăiate mărunt sau date pe răzătoare, se fierb cu zahăr, până se obține o pastă groasă.

Pasta va fi strecurată, după care urmează uscarea ei: pe un fund de lemn umezit, ca să nu se lipească, se întinde pasta într-un strat subțire de 1 cm grosime.

Se usucă câteva zile, după care se taie în bucăți și se pudrează cu zahăr.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.