Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pilaf cu pui și cașcaval
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de pui, 250 g orez, 2 cepe, 4 linguri de cașcaval ras, 2 roșii, 100 g unt, 1 legătură pătrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Speli carnea, o tai bucăți și o pui la fiert în apă cu sare. Cureți apoi ceapa, o tai mărunt, o călești în unt, adaugi orezul spălat și le lași pe foc 10 minute. Scoți din zeamă carnea fiartă și zeama o folosești ca să stingi ceapa și orezul călite. Potrivești de sare și piper, presari 2 linguri de cașcaval și lași să fiarbă. După ce a fiert orezul, pui roșiile decojite și tăiate bucățele, o lingură de cașcaval, carnea fiartă și lași mâncarea să scadă pe foc mic încă 10 minute. Când e gata, presari pătrunjelul tocat și cașcavalul răzuit (o lingură) care ți-a rămas.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.