Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pîinișoare cu dovleac
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 50 g unt, 250-300 g faina, 1-2 oua, un pahar de lapte, cateva linguri de zahar, 1/2 kg dovleac, 20 g drojdie, putina sare, zahar vanilat.

Mod de preparare: Se inmoaie drojdia in putin lapte indulcit si se amesteca cu doua lingurite de faina. Cand a crescut, se amesteca bine cu sare, restul laptelui indulcit, 2-3 linguri de zahar, ouale, zaharul vanilat si restul de faina. Se framanta bine aluatul si se pune la crescut. Se intinde o foaie ca pentru gogosi, se taie rotunduri cu un pahar, iar la mijloc se pun 3-4 bucatele de dovleac fiert inainte in putina apa. Se inchid painisoarele la varf si se pun intr-o tava mare, unsa, una langa alta. Se coc la cuptor, pana devin rumene.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.