Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piftie de pește (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pește de 1-1,5 kg, 1-2 albușuri, 2-3 foi gelatină albă.

Mod de preparare: Peștele fiert rasol se așază pe farfuria de servit; zeama în care a fiert se strecoară și se pune din nou la fiert, adăugând sarea necesară. Se bat 1-2 albușuri spumă, se adaugă la zeama care clocotește, se amestecă 2-3 minute cu telul, se ia de pe foc, se adaugă 2-3 foi de gelatină albă, dizolvată în apă. Se acoperă cu un capac și se lasă 15-20 de minute (pe mașină, dar în afara focului); în timpul acesta, albușurile au adunat impuritățile formate în timpul fierberii și zeama s-a limpezit. Se strecoară printr-un tifon, se toarnă peste pește și se lasă să se închege bine.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.