Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de pui cu nectarine

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 bucăți piept de pui, 1 ceapă potrivită, ardei iute, 2 lingurițe făină, 500 ml smîntînă, piper, 1/2 linguriță scorțișoară, 3 linguri ulei, vegeta, 2 nectarine mari sau 3 mici.

Mod de preparare: Ceapa se taie peștișori și se călește în ulei împreună cu ardei iute din care am tăiat cam 10 felii. După un minut de călire, se adaugă carnea de pui, pe care am dezosat-o și am tăiat-o cubulețe de 2 cm. Cînd carnea s-a prăjit încît și-a schimbat culoarea, se pune sare, piper, vegeta, 150 ml apă și se lasă la foc mic, cu capac, 7-8 minute. În acest moment, se presară făina, se amestecă, se toarnă smîntîna, scorțișoara și nectarinele, fiecare tăiată în 8 bucăți și se mai lasă să dea un clocot, scuturînd usor cratița să nu se zdrobească nectarinele. Dacă este prea acrișor, se adaugă 1 linguriță de zahăr.
Se servește cu garnitură de cartofi natur pe care am presărat patrunjel.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.