Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de pui cu ciuperci și maioneză
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept pui, 2 cutii ciuperci taiate, 2 oua, ulei, sare, piper, secretul gustului, 2 cepe mari, verdeata pentru ornat.

Mod de preparare: Se taie ceapa pestisori si se caleste 1 min in putin ulei, la foc mic. Se aseaza intr-un platou, uniform. Se firbe pieptul de pui in apa cu putin secretul gustului, Se lasa la racit si se taie cubulete. Se amesteca cu ciupercile scurse si se pune maioneza facuta din cele 2 oua (unul fiert, unul crud). Se amesteca cu sare, piper si se toarna peste ceapa, In platou,.se orneaza cu verdeata.
Se serveste rece, ca apeitiv.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.