Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de pui cu castraveciori murați
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 oua, 600 g piept de pui (4 fileuri), sare, piper, 2 linguri faina, 1 lingura ulei, 2 castraveciori murati (100 g), 150 g smantana, 2 pahare iaurt (a 150 g), piper.

Mod de preparare: Se fierb ouale tari (circa 10 minute), se baga sub un jet de apa rece, se curata de coaja si se lasa la racit.
Se spala fileurile, se zvanta intr-un stergar si se taie fasii late de circa 1 cm. Se sareaza, se pipereaza, se dau prin faina si se prajesc aproximativ 5 minute in uleiul incins.
Se taie ouale marunt, castraveciorii - cubulete, se amesteca cu smantana si iaurtul si se gusta de sare si piper. Sosul astfel preparat se serveste cu fileurile prajite, care se pot presara dupa gust cu marar verde tocat.
Garnitura ideala: cartofii fierti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2021 Pandora Impex SRL.