Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de porc cu salvie la cuptor

Timp de preparare: 3 h 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 2 kg piept de porc, 2 căpățâni de usturoi, 60 ml ulei de măsline, 4 legături de salvie proaspătă, sare.

Mod de preparare: Se preîncălzește cuptorul la 160 grade. Într-o tavă, se pune un strat de usturoi,. Carnea de porc se freacă cu uleiul de măsline și cu sarea, apoi se așează peste usturoi. Se coace timp de 3 ore.

Se crește temperatura la 180 grade și se întoarce bucata de carne. Se adaugă salvia și se coace încă 30 min.

Se servește cu salată verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.