Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de gâscă cu ciuperci
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de gisca, 1 ficat de gisca, o felie de piine, o ceapa, 3 oua, 100 g unt, sare, piper, 250 g de ciuperci, 1/2 pahar cu vin alb, patrunjel verde.

Mod de preparare: Se dau prin masina de tocat de doua ori pieptul de gisca si piinea. Se taie ficatul in felii potrivite. Se toaca marunt ceapa si se aureste intr-o lingura de unt, apoi se pune peste carne. Se adauga, tot aici, galbenusurile, sare si piper. Se omogenizeaza bine compozitia, apoi se pune intr-o tava astfel: 1 strat de carne tocata, 1 rind de felii de ficat si se repeta. Deasupra se pun cuburi mici de unt si ciuperci (jumatate din acestea), apoi se da la cuptor cu foc domol. Se taie fin restul de ciuperci, se calesc in unt, se pune patrunjel verde si, cind apa lasata de ciuperci a scazut, se pune vinul. Se potriveste de sare si piper, se lasa sa fiarba. Se taie in felii mai groase compozitia coapta si se serveste cu sosul de ciuperci si smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.