Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește umplut cu ciuperci
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 kg peste, 500 g ciuperci proaspete, 200 g ceapa, 25 g usturoi, 25 g faina, 150 g unt, 2 oua, 75 g bulion, cite o legatura patrunjel si marar, 7-8 boabe piper, sare dupa gust.

Mod de preparare: Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute subtiri si se mai caleste totul cca 10 minute. Se pune faina si, dupa ce se caleste citeva minute, se stinge cu bulion, mujdei de usturoi, sare si piper macinat. Dupa ce s-a racit, se adauga ouale crude si verdeata tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu pestele, se coase, se asaza intr-o tava in care se pune restul de unt si putina apa. Tava se tine in cuptor, la foc potrivit, cca 40-50 minute. Din cind in cind, se pune cu o lingura sos peste peste.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.