Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește umplut cu cașcaval și cartofi
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g cartofi, doua fileuri de peste (de cate 300 g fiecare), sare, piper, zeama de la o jumatate de lamaie, 150 g cascaval ras, 1/2 legatura patrunjel verde, grasime pentru uns forma.

Mod de preparare: Se fierb cartofii circa 20 de minute in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si se curata de coaja. Fileurile de peste se spala si se zvanta bine intr-un stergar (daca mai au oase, acestea se indeparteaza cu o penseta), se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se pun la rece (acoperite). Patrunjelul spalat se toaca marunt si se amesteca cu cartofii si cascavalul date pe razatoarea mare. Se unge forma cu grasime, se asaza pe fund un file de peste, peste care se intinde 1/3 din compozitia de cartofi + cascaval. Se pune deasupra celalalt file, se acopera cu restul de cartofi si se apasa bine. Se baga pestele umplut astfel in cuptorul incins la 200 grade C si se coace circa 20 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.