Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește la cuptor cu sos alb
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Orice fel de pește fiert, 1 lingură de făină, 1 lingură de unt, zeama în care a fiert peștele, 2 linguri de cașcaval ras, unt.

Mod de preparare: Se întrebuințează orice fel de pește fiert, căruia i s-au scos cu grijă oasele și pielea. Se pregătește un sos alb dintr-o lingură de făină, una de unt și zeama în care a fiert peștele. Sosul obținut trebuie să fie destul de gros; i se adaugă 2 linguri de cașcaval ras. Se pune în forma unsă cu unt o parte din sos, peștele, restul de sos, se mai presară puțin cașcaval și se dă la cuptor la foc iute. E gata când prinde culoare. Se servește cu piure de cartofi pentru garnituri (cartofii curățați, fierți, pasați, amestecați cu o lingură de unt și două ouă puse pe rând - la 1/2 kg cartofi); din această compoziție se toarnă pe tavă mici movilite care se coc la cuptor câteva minute, ca să se rumenească.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.