Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește cu sos de smântână
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/4 kg peste, 2 cepe, 1 lingurita pasta de ardei, 200 g smintina acra, 2 galbenusuri, 100 g unt, sare.

Mod de preparare: Se rumenesc bucatile de peste in unt, cu ceapa taiata felii. Se toarna smintina deasupra, amestecata cu pasta de ardei. Se acopera si se fierbe incet 15 minute. Se gusta de sare. Se scoate pestele pe o farfurie. Se strecoara sosul si se leaga cu galbenusurile. Se toarna peste peste si se serveste cald.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.