Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește cu muguri de soia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 400 g matias somonizat, 150 g muguri de soia, 50 ml smântână, un gălbenuș crud, un gălbenuș fiert, ulei, 250 g roșii cherry, muștar, nucșoară, 100 g parmezan, 50 g pastă de măsline, o lămâie, curry, două portocale, cartofi, morcovi.

Mod de preparare: Într-un vas se mixează gălbenușul crud și cel fiert, muștarul cu semințe și puțin ulei, până când se îngroașă compoziția.
Se adaugă pe rând smântâna, pudra de curry și sucul de lămâie. Se potrivește gustul, adăugându-se sare și piper.
Se mixează încă o dată. Sosul obținut se toarnă într-un vas, se acoperă cu folie de plastic alimentar și se introduce în frigider până în momentul servirii.
Matiasul somonizat se scoate din ulei, se scurge și se pune într-un vas. Se toarnă sucul de la cele două portocale, se acoperă cu folie alimentară și se introduce la rece pentru zece minute.
Se scoate din suc, se scurge și se pune pe farfurie, împreună cu roșiile cherry tăiate în jumătăți și mugurii de soia.
Se servește alături de sosul de smântână, pasta de măsline, feliile de parmezan și mărarul tocat.
Se servește simplu sau cu morcovi și cartofi fierți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.