Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește cu legume de vară
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 kg pește (cod, crap, caras), 2 morcovi, 2 vinete, 2 dovlecei mici, 2 ardei grași, o mînă de fasole verde, 1/2 țelină, 2 cepe, 7-8 roșii, o ceșcuță de vin alb, 1-2 rămurele de cimbru, 1 legătură pătrunjel.

Mod de preparare: Se curăță peștele bine, se spală, se presară cu sare și cimbru. Ceapa se taie mărunt și se înăbușă în ulei. Cînd s-a aurit, se scoate și în aceeași tigaie se călesc morcovii, dovleceii și vinetele tăiate rondele. Se adaugă fasolea curățată de capete și ruptă bucăți mici, ardeii tăiați bețigașe și se lasă pe foc 20 minute.
Într-un vas uns cu ulei, puneți un pat de legume, apoi peștele, care se acoperă cu restul de legume. Se pun roșiile tăiate rondele, vinul și se dă la cuptor pentru 20 minute.
Se servește presărat cu pătrunjel tăiat fin.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.