Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește afumat cu maioneză
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 1 kg cartofi, 3 cepe potrivite ca mărime, 2 pești afumați (preferabil macrou), maioneză.

Mod de preparare: Se fierb cartofii în coajă. După fierbere, se curăță și se taie ca pentru salata de boeuf. Ceapa se taie foarte fin. Peștele afumat se curăță de pieliță și oase și se taie cu cuțitul cît mai mărunt. Cartofii, ceapa și peștele se amestecă împreună cu maioneza. Se poate orna cu măsline.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.