Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește a Suisse
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g peste, unt, 2 buc. ceapa, sare, piper, vin, oua.

Mod de preparare: Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hirtie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de ora. Galbenusurile se freaca cu smintina, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte de a-l servi. Se serveste cu garnitura de cartofi fierti, taiati in felii rotunde si cu rondele de lamiie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.