Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Perișoare cu tarhon

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 300 g carne, 4 linguri ulei, 1 ceapă mică, puțină făină, 1 lingură bulion, 1 mână de tarhon, 150 g smântână, sare.

Mod de preparare: Carnea se toacă împreună cu ceapa. Se adaugă sare. Se rumenește puțin făina în ulei, se stinge cu bulion, se adaugă apă și se pune la fiert împreună cu tarhonul tăiat mărunt. Se fac apoi perișoare și se fierb în sosul de tarhon.

Se servesc cu smântână.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.