Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pere umplute cu Roquefort
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 pere coapte, mari, 100 g brânză Roquefort, 1/2 linguriță chimen, 100 g brânzică de casă cu smântână, 20 ml vin alb dulce, 20 ml sherry, 4 linguri dulceață de coacăze roșii.

Mod de preparare: Perele se curăță de coajă (nu și de codiță), se spală, se taie în jumătate și se scoate căsuța cu sâmburi. Cu o linguriță, se scobesc ușor de miez. Brânza Roquefort se zdrobește bine cu o furculiță și se amestecă cu brânzica de casă, chimenul, vinul alb și sherry. La sfârșit se încorporează și miezul fructului tăiat mărunt. Se umplu jumătățile de pară cu această compoziție și se introduc în cuptorul încins la foc mic, pentru 15 minute. Se servesc cu dulceață de coacăze - sau altă dulceață la alegere.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.