Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pere în vin roșu
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 l vin rosu, 15 pere, 1 kg zahar, 2 batoane de scortisoara, 2 bucati nucsoara.

Mod de preparare: Se tine vinul la fiert 20 de minute, la foc usor. Cand incepe sa fiarba, se pun perele decojite. Dupa cca. 20 de minute, perele se scot si se lasa sa se raceasca. Din vin se face un sos, prin fierbere la foc mic, care se toarna apoi peste pere. Se servesc cu inghetata (de ex. vanilie si ciocolata).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.