Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Penne cu ceapă roșie
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g ceapă roșie, 400 g penne (macaroane scurte), sare, 40 g unt, 200 ml zeamă concentrată de legume (Knorr+apa), 1/2 legătură maghiran, 1 legătură pătrunjel verde tocat, 200 g cașcaval ras, 1-2 linguri oțet aromat.

Mod de preparare: Se curăță ceapa, se taie mai întîi în două și pe urmă felii. Macaroanele se fierb "al dente" în apă cu sare.
Se prăjește ceapa circa 5 minute în untul încins, se stinge cu zeama de legume și se lasă să fiarbă încet, cu capac, încă 5 minute, după care se încorporează oțetul aromat.
Se spală maghiranul, se zvîntă și se toacă mărunt și se adaugă împreună cu pătrunjelul tocat la ceapa prăjită. Se scurg macaroanele, se amestecă cu ceapa și cașcavalul ras, se sărează, se piperează și se servesc imediat.
Daca vreți ca macaroanele să aibă crustă, presărați cașcavalul ras peste ele (nu-l amestecați) și lăsați-le 10 minute la cuptor să se rumenească.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.