Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pătrate de omletă cu legume
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 6 oua, 200 g morcovi, 300 g dovlecei, 100 g parmezan (cascaval) ras, 2 linguri pesmet, 1 legatura codite de ceapa verde (eventual de arpagic), 1 catel de usturoi, 2 linguri ulei fin, sare, piper.

Mod de preparare: Curatati de coaja morcovii si dovleceii si dati-i pe razatoarea mare. Puneti legumele intr-o tigaie antiadeziva si turnati deasupra 1 lingura de ulei. Radeti usturoiul (curatat), amestecati-l cu morcovii si dovleceii, sarati, piperati, adaugati 3 linguri de apa si puneti tigaia pe foc potrivit. Lasati legumele sa se caleasca circa 10 minute, amestecand intruna, pana ce apa s-a evaporat, iar ele sunt moi. Bateti ouale, adaugati pesmetul, parmezanul ras, coditele de ceapa taiate marunt, sare si piper, si la urma amestecati-le cu legumele calite. Ungeti o tava cu restul de ulei, turnati compozitia in tava si bagati-o la cuptorul incins dinainte. Lasati omleta sa se coaca circa 20 de minute, apoi sa se odihneasca alte 15 minute, iar dupa ce s-a racit taiati-o patrate.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.